dissabte, 4 de juny del 2011

QUE PATÈTIC, EL VERITABLE CULPABLE DE LA CRISIS, ES EL PARTIT MES VOTAT

Aquest és un Vídeo que conscienciarà a aquells que fins a ara no tenien clar, per què estem patint la Crisi.
Però el pitjor de la Crisi està per arribar, els que han votat al PP i pensen que els salvarà estan enganyats, aquests del PP solament van a la seva.

Quina es la seva? fer obres faraòniques sense diners hipotecant el país i donant les concessions als seus amics amb grans comissions que ningú fiscalitza, enfrontant uns amb altres per a treure vots (catalans, bascos, immigrants, transvasaments, llengües, religió, avortament, sexualitat, etc), monopolitzant els mitjans de comunicació per manipular la informació i criticar als altres, mentint al poble com al 14M, voler que anéssim a la guerra, i per descomptat fent que cada dia els rics siguin mes rics i els treballadors mes pobres, amb menys benestar i menys drets.

No us enganyeu, la diferència entre nosaltres i Alemanya no està amb els salaris, està amb els empresaris i el seu partit, el PP.
Aquí teniu el Vídeo:
 

3 comentaris:

  1. Muy bueno, y real, el video. En él se refleja el nacimiento de la burbuja inmobiliaria y sus responsanbles. Todos. Esa ley de suelo del gobierno de Aznar fue seguida por los ayuntamientos de todo signo político. El gobierno socialista no se opuso, cuando llego al poder.

    ResponElimina
  2. Apreciado compañero,
    Esta ley fue secundada por todos pero, el PP es el verdadero culpable de la mayor parte de la burbuja inmobiliaria, sirva como ejemplo la corruptela en las comunidades Gobernadas por el PP como Baleares, País Valenciano, Madrid, Murcia. Allí fue donde el pelotazo y la corrupción llego a limites insospechados. Solamente en el caso Gürtel han aflorado 15.000 millones, si he dicho 15.000 millones.
    Mira esta web donde podrás ver las ultimas corrupciones de PP: http://www.xornalgalicia.com/index.php?name=News&file=article&sid=76523

    ResponElimina
  3. Apreciado compañero,
    Lee este articulo del economista Andreu Borràs, espero que termine de convencerte.
    http://www.crisieconomica.cat/?p=74

    ResponElimina