divendres, 4 de juny del 2010

La manca de patriotisme del PP

Es vergonyós veure com el PP esta enfonsant Espanya.
A tota Europa tots els patits polítics han fet pinya per donar confiança als mercats i als inversors i tirar endavant el país, per fer-lo sortir lo millor i mes ràpid de la crisi.
El PP ha estat creant una alarma social  que ha provocat que el consum intern caigui molt mes que lo que seria normal i que els mercats desconfiïn del nostre país.
El PP no ha fet costat al Govern Central i Autonòmic amb las mesures anticrisi aprovades recentment, que eren les dictades per la Comissió Europea.
Mentrestant a tota Europa, els parlaments de cada país aprovaven amb el suport de l'oposició (sigui d'esquerres o de dretes)  las mateixes mesures que s'han aprovat aquí.
Aquesta forma de actuar del PP ha provocat que el cost per sortir de la crisi sigui molt mes alt per tots i que triguem mes a sortir de ella.
Serveixi com exemple que la prima de risc d'Espanya ha arribat a màxims històrics, i a un pas  dels 200 punts bàsics. Els mercats segueixen sense donar treva al deute perifèric d'Espanya. La fugida inversora continua, i la caiguda en el preu del bo espanyol a deu anys ha tingut que augmentar la seva rendibilitat al 4,56%, mentre que el bo alemany treia partit de la nostra situació i contenia el seu interès al 2,65%.
El PP esta fent una política indigna de ser espanyol, que perjudica a tot el país (ciutadans, empreses, etc.),  i que solament els beneficia a ells, per treure uns quants vots mes i ocupar el poder a tota costa.

Voldria donar el meu punt de vista ja que sembla que a la premsa solament es parla de la incompetència de un i no de la maldat, manca de patriotisme i l'engany sense escrúpols del PP.



e

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada